Det sidste stykke tid – update

Der kommer lige et super godt blog indlæg her fra (sarkasme kan forekomme). Det er ikke helt nemt at få tid til at skrive og uploade billeder hele tiden. Jeg prøver!

Det sidste stykke tid har jeg egentlig bare arbejdet, stået på ski og hygget mig. Men der er alligevel lidt lækre billeder. 😀

Nytårsaften var super smukt. Jeg var på arbejde indtil kl 22.30 og tog derefter til staff accommodation og festede. Jeg var ude omkring poolen, da vi skulle slukke alt lyset og så fyrværkeriet. Det var ret fedt, men det kan altså ikke måle sig med tivoli’s fyrværkeri når de går igang. 🙂
Festen varede, for mit vedkommende, indtil omkring kl 2, da jeg skulle arbejde kl 8.45 om morgenen. Så ikke den vilde fest til mig. 🙂

Jeg har arbejdet henover julen og nytåret som ticket validator for enden af de forskellige chairlifts. Helt anderledes job, det foregår udenfor og der er bare en vildt fed stemning. Det er ret fedt. Teamet er super fedt, og håber da helt sikkert jeg kommer til at arbejde lidt mere for dem på et andet tidspunkt. Indtil videre har jeg haft 4 vagter der. Et plus er også at det er overtids betaling. 😉 Det er slet ikke dårligt. 
Go Rockies!
Ja ja, jeg er sku begyndt at følge med i ishockey. Jeg skal da støtte det lokale hold. 😀 Columbia Valley Rockies. De vandt den første kamp jeg så, men den sidste i lørdags d. 3. januar var altså lidt skuffende. De tabte ret stort, så det var lidt øv. Men til gengæld så var der aggresivitet og godt gang i slåskampene, og det er jo en del af showet! 😀
Anne Louise og jeg havde en tur på Safta’s med hotwings og øl og hockey bagefter. Nogle vil kalde det en herre aften. Jeg vil kalde det en god solid tøsetur. 😛

I lørdags var jeg ude at stå på ski og tog den første tur ned af champaign chairlift – jeg faldt sådan cirka 10 gange hele vejen ned, men fed fed tur! Jeg har lidt billeder derfra 😛 Jeg var ude med Tatjana, Anne Louise og Megan. Megan er en ski instruktør – det var ret fedt lige at få nogle gode pointers.

Jeg skulle lige have en “pause” 😉

Ellers har der været lidt tur på T-bar fest og lidt hygge rundt omkring. I onsdags var der Christmas Disco staff party. Jeg har ikke nogle billeder derfra. Men det var virkelig sjovt. Jeg havde en hel dragt på med mønster og glitter stiletter (jeg var den eneste i stiletter). Jeg fik utrolig mange gode kommentarer på mit disco outfit. De syntes åbenbart jeg så hammer godt ud i min heldragt. Den er sort/hvid og med mønster. Slet ikke så disco som det lyder, men det så godt ud sammen. Lidt ærgerligt jeg ikke har billede af det. Det er noget af det mest comfortable at have på! Jeg havde en god aften. Da T-bar lukkede smuttede jeg med nogle andre til staff acc. og fortsatte festen der. Jeg var i seng kl 4.30 om morgenen, hvorefter jeg stod op kl 8. Jeg er syg i hovedet! Til gengæld brugte jeg hele dagen igår på at stå på ski – jeg er virkelig ved at være tryg ved det og får mere og mere fart på. Det er super fedt!

Jeg var ude at stå på ski med Katie (fantastisk englænder pige) om onsdagen inden jeg tog på arbejde. Hun står på snowboard og er virkelig god til det. Jeg har fået taget nogle ret lækre billeder af hende.

Jeg var ude at stå på ski med Erin – en sød tøs fra Australien. Hun står godt nok på snowboard. Vi tog op med champaign chairlift – min anden tur op af den og hendes den første tur. Det var så tåget. Det var virkelig mange skyer og man kunne ikke se særligt meget. Ikke optimalt at stå på ski i faktisk. Men det var sjovt og jeg faldt ikke en eneste gang, i de 4,5 time jeg stod på ski igår! Det er kæmpe fremskridt. 😀

Erins første tur på Champaign

Alt i alt så går det sku da egentlig meget godt her 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s