Et nyt år er lige om hjørnet …

2014 er ved at være slut. For jer derhjemme i DK slutter året før mig. Jeg kan undre mig lidt over hvorfor jeg har valgt at “forlænge” mit 2014 med 8 timer, med det år jeg har haft. Jeg bliver sku aldrig klog på mig selv. Jeg ved dog at jeg har gjort det for mit eget bedste. Jeg forlænger mit år med 8 timer fordi jeg samtidig også håber det vil give mig det ekstra skub til 2015.

Som mit liv har ændret sig i 2014 er der vidst ikke nogen der ikke længere kan sige at verden er med mig. For jeg synes sku verden har været lidt imod mig, og ikke mindst dem omkring mig jeg elsker! Men jeg ved det har gjort mig til den jeg er og 1000 gange stærkere.
Jeg har lært det aller vigtigste nogensinde:

Kærligheden er størst!

Godt nytår til jer alle – jer der er en del af mit liv nu, vil I ikke nok være søde at fortsætte med det?

Lidt billeder fra året der gik. En veninde fik endnu en dejlig dreng. Jeg mistede mit livs kærlighed. Min mor kom tilbage til livet efter et fald. Jeg er stærkere end nogensinde. Jeg flyttede fra Næstved. Jeg er i Canada!

 
 
  


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s