At lære at stå på ski osv …

Holy shit – det er ikke helt så let som det ser ud, det der ski halløj.

Jeg havde min første tur ude på ski i søndags. Det var virkelig sjovt, men også ufattelig hårdt.
Jeg følte mig som en komplet klaphat. Alle de her børn rendte rundt omkring mig som om det var at gå. De var super dygtige og jeg stod bare og kunne ingenting. Men men men – min instruktør var super cool. Han sagde at jeg gjorde det utroligt godt, men tanke på at det var første gang nogensinde jeg stod på ski. Han så potentiale i det. 🙂

Jeg har en video af mig. Jeg sætter lige lidt ind her. Det er kun fra min aller første dag. Jeg ligner en kæmpe klaphat. Men det er sjovt.

Synes selv jeg ser skide godt ud 😛
Anne Louise og jeg tog lige ud selv bagefter. Jeg ser frygtelig skræmt ud. HAHA

Jeg har den sidste uges tid ikke haft så meget tid til at stå på ski. Jeg har arbejdet mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Det er alle vagter hvor jeg lukker. Så jeg har først fri 22.30. Men jeg kan til gengæld stå på ski før jeg arbejder. Jeg har simpelthen bare været alt alt for træt om morgenen. Har ikke kunne komme op og så har jeg trukket den, så jeg kunne sove lidt længere. 😉 Imorgen skal jeg dog derop før jeg skal arbejde, for at stå på ski. Jeg møder kl 13.00, men kan nå at stå på ski fra morgenstunden af. Super fedt! Jeg er sku blevet bidt af det.

Der er rigtig mange ski racere deroppe i øjeblikket – så i fredags gik jeg lidt op af bjerget for at se et af de race der var. Hold nu op det var fedt! Det var så vildt at se. Det var giant slalom. Det ser for sygt ud. Og så er de der racere heller ikke helt grimme at se på. Så er jeg i hvert fald ikke ked af at arbejde i poolen, når de alle kommer ind i deres badetøj 😉 Jeg klager bestemt ikke over mit job. Jeg nyder det i fulde drag.

I fredags var jeg ude at stå på ski lidt alene og øve mig og tog ud med den tyske pige Merle på en af chairliftene. Vi var på Toby Chair. Der er kun 1 grøn rute, og jeg syntes altså at den var alt alt alt for stejl. Jeg gik nærmest i panik. Hun var så sød, hun sagde at jeg kunne tage mine ski af og rutsje ned på min mås indtil jeg var tryg nok til at tage skiene på igen. Så det gjorde jeg og det gik skide godt, 1,5 m ned og jeg var klar på skiene igen. 😛 Hun grinte helt vildt, hvilket gjorde at jeg også grinte. Det gjorde det altså lidt svært at stå på ski når jeg skulle koncentrere mig.

Toby Chair
Vi endte med at tage til en ishockey kamp nede i byen hvor jeg bor. Orkede faktisk ikke rigtig først, men besluttede mig for at gøre det. Det er jo en oplevelse. Det var super fed. Kæmpe fed oplevelse og der var super gang i den. Det var en lokal semi professionel kamp. Men der var gang i den. Der var også lidt slåskamp under kampen, men det er lidt det fede ved det. Det er en del af showet. 😉
GO ROCKIES! 
 
Efter ishockey kampen tog vi tilbage til Pano og ville feste lidt. Men jeg var alt for træt, så jeg tog hjem til Merle og sov hos hende og hun festede videre i byen. 😉
Igår og idag har jeg faktisk bare brugt på at være deroppe. Jeg ville have stået på ski igår, men jeg var simpelthen for udmattet i hele kroppen. Så det blev til mig der rendte lidt rundt til de forskellige. Tog i hot tub lidt. Snakkede med nogle af de racere jeg havde mødt deroppe. Fik nogle øl på t-bar. Blev lidt halv beruset tidligt på eftermiddagen. Derefter tog jeg i poolen igen i et par timer igår, og så tog jeg hjem. Eller .. Jeg tog til en fest her i byen, fordi nogle af dem jeg har mødt herovre, bestod deres instruktør eksamen. Men jeg orkede ikke rigtig. Blev der en times tid, hvorefter jeg tog hjem og sov i min dejlige seng.
Her til morgen sov jeg længe og tog bussen op til Pano. Jeg har stået på ski i et par timer og bare nydt det. Jeg var hjemme omkring kl 20. Og er godt smadret nu her kl 23. Men jeg var jo voldsomt bagud med al min blogning 😉
Idag var jeg oppe i en anden chairlift. Discovery Quad. Det er i en zone de kalder for Discovery Zone. En rigtig god begynder zone. Det er primært der jeg har tilbragt min tid på ski de sidste par gange. Jeg var heldigvis ikke alene deroppe. En der hedder Julian var så sød at tage med mig op, og give mig et par tips. Han er en af de gode til at stå på ski, og arbejder som en lift attendant. Det var faktisk ret fedt. Han gav mig nogle gode råd. 🙂
Discovery Quad
 
Det er et fedt sted, fede personligheder og utroligt smukke omgivelser.
Nu vil jeg se lidt Sons of Anarchy og sove bagefter.
Må hellere sige GLÆDELIG JUL derhjemme, kan ikke love jeg når en blog post mere inden jul. 🙂
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s