Arbejde

Jeg ved det – jeg er lidt bagud med det blogning. Men jeg har virkelig travlt, og når jeg ikke arbejder eller laver alt muligt andet så sover jeg. Det her er kun lige en hurtig update, da jeg skal på arbejde inden længe.

Jeg begyndte i sidste uge med at arbejde. Startede med 2 dages træning, hvor vi var igennem forskellige ting og sager omkring poolen og indenfor. Diverse rengøring osv. Hårdt, men fedt.

Så havde jeg i torsdag et førstehjælps kursus med min manager. Hun er uddannet i at give dette. Det tilbød hun til os allesammen så vi havde det. Vi behøver det dog ikke, da folk er i vandet på deres eget ansvar. Men det var faktisk ret fedt at få. Der er stadig forskel i reglerne i forhold til Danmark. Det skulle jeg lige finde ud af.

I fredags havde jeg første vagt. 10,5 time lang! Det var mange timer – især fordi det var røvsygt i mange af timerne. Der var ikke fanden meget at lave. Vi gør lidt rent, ordner poolen, sørger for at folk får håndklæder, tjekker at alt er som det skal være – og det er så ligesom det. Men jeg elsker at man kan gå rundt omkring poolen, snakke med folk, sørge for de har det godt og så ellers bare gå og hygge sig.
Det er ret lækkert at få penge for i hvert fald. 😉
Havde også samme længde vagt i lørdags. Der var der dog lidt mere at se til. Der er en masse racing teams der træner oppe på bjerget, så de tager ned i poolen når de har været ude hele dagen. Det er unge mennesker på min alder og yngre der bare teede sig som tosser. Jeg måtte sku råbe af en der hoppede med hovedet først ned i poolen, der kun er 1,5 m høj. Ikke så heldigt. Han blev noget forskrækket. Men jeg gider sku da ikke ned og redde ham hvis jeg kan undgå det. Men der var mere at lave og det var skide hyggeligt.

Fredag var jeg på arbejde med en franskmand Pauline. Super sød pige. Lørdag var jeg på arbejde med Stuart, en fyr fra England. Han er også super cool. Vi går rundt og hygger os. Så det er sku meget godt. 🙂

Jeg skal nok ligge lidt mere op senere eller imorgen. Jeg stod på ski første gang igår, og har en masse gode videoer. 😉

Nu vil jeg få noget morgenmad, lave mig noget frokost og komme afsted. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s