Skitøjet er klar

De sidste par dage har jeg fået købt mig noget lækkert skitøj. Jeg skal jo set godt ud på pisterne 😉

Der er en butik i Panorama Mountain Village hvor vi som staff får 40% rabat på hjelme og 20% rabat på alt andet. Så det er ret gode priser faktisk. Super lækre varer de har. Det er som et lille barn til jul. 

Jeg har købt mig The North Face jakke og bukser. Så har jeg købt en Smith hjelm med ski goggles i samme mærke og passer til formen. 

Jakken er en 3i1, så inderjakken kan tages ud. Det er en termo inderjakke. Det kan godt blive varmt i ydersæsonerne, så er det rart den kan fjernes. Den er til gengæld rigtig god til når det er virkelig koldt. 🙂

Bukserne er også fra the North Face, helt almindelige lækre skibukser. 

Hjelmen er en af toppen af poppen har jeg hørt. Det skulle være en super lækker model. Det er dog en herremodel faktisk – men den sidder ret godt. Man kan ikke få den i sort i dame model. Lidt underligt faktisk. Men hold nu op hvor jeg har prøvet hjelme. Så den ene, så den anden og så den samme igen. Men jeg besluttede mig til sidst. Sort hjelm med briller i retro stil. Super lækkert. 

Mine lækre ski handsker er en gave fra min søster + familie og min farmor. 

Jeg tænker at jeg er til at se “on the mountain” i den jakke i hvert fald. 😛

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s