De første 3 dage i Canada

Puha – jeg er endelig kommet frem til Invermere, hvor jeg skal bo indtil april. Jeg skal arbejde 20 km væk, i Panorama Mountain Village.
Det er et super lækkert hus, men det kommer lige i et andet indlæg.

De første 3 dage har jeg brugt i Vancouver, sammen med Anne Louise, som er den anden danske pige der er herovre, og en tysk pige vi mødte.
Vancouver er fantastisk! Jeg følte mig virkelig meget hjemme, egentlig lidt mere end i KBH. Undskyld mor 😉

Vi gik faktisk utroligt meget rundt. Ufatteligt som man kan gå gaderne tynde når alt er spændende. Vi boede helt nede i downtown. Virkelig centralt, så der var maks 30 min rundt omkring til næsten alt på gåben. Det var godt nok lækkert. 🙂

Jeg ankom lørdag aften i Vancouver og blev indlogeret på et hostel. Super fint sted faktisk. Og gik ud med nogle fra den svenske gruppe og fik noget at spise, og så i seng. Havde ikke sovet hele turen, så var total træt. Virkelig jetlag! Sov ufatteligt dårligt hele den nat.
På hostel mødte vi også en pige fra Frankrig der havde været i Canada nogle måneder og arbejdede og rejste lidt rundt. Super sød. 🙂

Søndag gik vi rundt og kiggede lidt på butikker, så hvad byen var for noget, skaffede os canadiske numre og bare nød det hele. Der var Greycup om aftenen, hvor det var meningen vi ville have været nede og få en øl på en pub, men vi var alt for trætte, havde stadig jetlag, så jeg faldt i søvn kl 18. Det var godt nok dejligt at få sovet. Jeg vågnede dog stadig 3-4 gange i løbet af natten. Vi var også på et tysk julemarked. Det var super hyggeligt. 🙂

Mandag var vi til noget orientering ved Internex (det firma der egentlig har sørget for job osv). Super hyggeligt, fik ordnet en masse praktisk, var på en irsk pub og bare stille og roligt.

Igår tirsdag gik Anne Louise og jeg en kæmpe tur rundt i Vancouver, vi skulle med bussen senere på dagen. Vi gik hen i Stanley park – WOW. Det er godt nok et lækkert sted. Helt fantastisk med så vild en natur så tæt på en kæmpe kæmpe by!

Turen her til Invermere var dog knap så fed. 14 timer i en bus, og så endda med sne på alle veje så det bumpede fuldstændig sindssygt. Og og og for at gøre det bedre, så havde de lavet lort i den, så det var lige før det ikke var hele gruppen fra Vancouver der kom videre fra Golden til Invermere i dag. Det lykkedes dog, og alle kom vidst frem til deres steder hvor de skulle bo.

Jeg er indtil videre fuldstændig, og helt igennem forelsket i landet. Det er det absolut smukkeste land jeg har været i! I Vancouver kigger du direkte ud og ser bjerge og her i Invermere er det som om du er i en lille oase af bjerge og sne over det hele. Så smukt!

Jeg indsætter lidt billeder nedenunder, så vidt muligt i rækkefølge. Men gider ikke beskrive alle sammen. 😉

Ikke hver dag bliver beskrevet på denne måde. Men engang imellem kommer der lidt forskelligt ind. Keep following 😉

 
Advertisements

One thought on “De første 3 dage i Canada

  1. Åh, lysten trækker i mig! Jeg skal vinde de 50.000 kr så jeg kan tage over og besøge dig ��
    FYI så er de to første billeder af dig (dem hvor du står alene) mega gode! Det første skal 100% være dit nye profilbillede ��

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s