Hvornår er det passende .. ?

Jeg har siden Jonas døde tænkt på hvad der var passende og ikke passende. Og det drejer sig om alle mulige situationer.

Men sandheden er jo at intet og alt er passende. Det vigtigste er jo at jeg føler efter hvad jeg føler er rigtigt.
Og så er det jo faktisk ligemeget hvad folk udefra mener og ikke mener om det.

.. men alligevel tænker jeg over hvad jeg foretager mig er passende. Er det godt nok, hvad ville Jonas sige, hvad vil folk mene om det, er det forkert at tænke sådan, er det forkert at gøre det ene eller det andet. Jeg har en fornemmelse af at det er en normal tankegang, men sandheden er at jeg jo faktisk ikke ved det. For hvad er en normal tankegang? Alle situationer omkring sorg er vel forskellige.

Jeg giver mig selv lov. Lov til at føle og lov til at reagere på den måde JEG vil. Det gør jeg fordi jeg ved Jonas ville mig intet andet, end at følge mit hjerte.
Og nu sidder jeg her – sidste nat i VORES lejlighed alene. Og så gør det faktisk bare ondt.
Det gør ondt i mit hjerte. Det er forkert at Jonas ikke er her til at flytte ud af lejligheden. Vi skulle jo flytte i hus når vi flyttede ud af den her lejlighed. Det var DRØMMEN! Den fælles drøm vi havde.
Og så skal jeg flytte ud alene, jeg har pakket hele lejligheden ned uden ham, har solgt vores møbler.

Men jeg glæder mig.
Du er en dum lort sådan at dø. Ja undskyld mit sprog. Men tak for det du har givet mig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s