Søndag + betydningsfulde datoer

Jeg har den sidste uges tid haft besøg af min mor. Hun kom herover fra Samsø for at hjælpe med at pakke min lejlighed ned og hjælpe med at få styr på det hele. 

Jeg har stort set fået pakket hele min lejlighed ned nu. Jeg mangler kun det jeg står og bruger den næste halvanden uges tid. Jeg flytter ud af min lejlighed d. 20. november, og tager alle mine ting til Samsø.

Der sker sku ting hele tiden. Det er ekstrem overvældende.

Jeg har lidt svært ved at trække vejret. Jeg glæder mig sindssygt til at koble fra. Jeg glæder mig til at komme væk fra min lejlighed, men samtidig synes jeg det er ekstrem underligt at jeg skal flytte fra den lejlighed jeg hvor jeg levede med Jonas.

Jeg har i dag været nede hos Jonas mor og stedfar og spise. Jeg fortalte at jeg flytter ud af lejligheden, og blev gjort opmærksom på, at jeg mødte Jonas for første gang d. 20. november 2008, og jeg flytter ud af lejligheden 20. november 2014 – 6 år efter! Derudover blev Jonas bisat d. 20. marts 2014.

Jeg har selv bidt mærke i andre datoer:

8. – Jonas har fødselsdag d. 8. december og vi blev viet d. 8. marts. ❤
15. – Jonas og jeg flyttede sammen d. 15. oktober 2009, Jonas fik konstateret cancer d. 15. oktober 2012 og Jonas døde d. 15. marts 2014.

Jeg ved ikke om jeg tror på skæbnen, eller ting er der af en grund osv., men en ting er sikkert, jeg har uden tvivl taget datoerne som symboler. Symboler på noget så kliché, som kærlighed.

En søndag i afslappende selskab og nu god film i mit tv – Avatar på TV2.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s