Det går den rigtige vej

Puha – jeg er i fuld gang med at pakke hele min lejlighed ned. Jeg har 3 værelser der skal pakkes ned og det tager altså lidt tid.
Jeg har dog fået solgt rigtig mange af mine ting, så jeg ikke har så meget jeg skal opbevare imens jeg er afsted. Det er rigtig rart.

Men hold nu op – man får skaffet sig en helt masse lort i en 3-værelses lejlighed. Det er jo helt vildt. Jeg har lige fået pakket mit kontor ned, så nu er det klar til at blive tømt for de store møbler. Men det fylder alligevel en del.

Jeg lever i flytterod indtil jeg rejser – og det er så skønt så skønt. Altså det er jo rart, når jeg ved hvad det ender med. Men jeg synes ikke det er så fedt at pakke ned faktisk.

Meget af alting bliver virkeligt. Det bliver virkeligt at Jonas ikke er her. Jo mere tom lejligheden bliver, jo mere går det op for mig, at jeg faktisk flytter herfra og Jonas ikke er her. MEN MEN MEN – samtidig kommer mit nye eventyr også tættere på. Og det er fedt!

Det er hårdt, men fedt på samme tid. Ret underligt.

Nu vil jeg bruge resten af min søndag, på How I met you mother på Netflix og sofa!

Sådan ser en meget lille del af min lejlighed ud lige nu. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s