Canada planer!

Jeg vil fortælle lidt om mine planer, sådan som jeg godt kunne tænke mig det blev. 🙂

Jeg skal lære at stå på ski! Det er et absolut must! 😀 
Det har resulteret i at jeg planlægger at bo på/ved et skiresort (hvor præcist ved jeg ikke endnu). Der vil jeg gerne arbejde. På den måde lærer jeg lidt nye mennesker at kende, tjener nogle penge til min tur og har lidt at tage mig til. 
Jeg finder mig forhåbentligt et arbejde. Jeg er igang med hele processen. Det er en længere process, skal det lige siges. Puha. Visa ansøgningen er en større smøre. Jeg er kommet lidt på prøve med mit engelske i hvert fald. 😉 
Når jeg ikke kommer til at arbejde, er det så meningen jeg skal lære at stå på ski. Ja, jeg starter ud som en kæmpe klovn, og sikkert på børne holdet. Men hey – har aldrig stået på ski, så skal jo starte et sted. 😉 
Og så skal jeg bare opleve en hel masse. Jeg ved ikke hvad. Men alle muligheder er åbne og jeg er så klar til at tage imod dem. 😀
Jeg håber det hele falder på plads så jeg kan komme afsted november/december. Præcis, afhænger meget af mit visa og andre ting. Bare jeg kommer afsted, er jeg tilfreds! 
Det bliver det vildeste, jeg har gjort, uden en sikker base. 
Her vil nogle nok tænke: ja, men du har altså været igennem nogle vildere ting med Jonas, hans sygdom og død. 
– og ja, det er også rigtigt. Men de ting har jeg bare ikke været herre over. Det er ikke vilde ting, det er voldsomme ting! Min rejse afsted bliver vildt for mig, på en “hvor er det så sejt og sindssygt at jeg tør!”- måde. 🙂
Jep. Jeg glæder mig! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s