6 mdr bryllupsdag

I mandags ville jeg have været gift med Jonas i 6 mdr. 😦

Her velsignet præsten os, efter vielsen
Tænk af jeg kun nåede at være gift med ham i 7 dage. Slet ikke fair! 😥
Jeg havde en ret mærkelig dag. Var meget tæt på tårer næsten hele tiden. Jeg hankede op i mig selv, og kom igennem arbejdsdagen. Og derefter tog jeg ned for at træne. Jeg havde ikke ligefrem lyst til andet end at ligge på sofaen, men det var en rigtig dejlig følelse at have gjort det. Det er bare en rar følelse bagefter. 
Da dg kom hjem satte jeg musik, på min nye lille Bluetooth afspiller (spiller ret godt faktisk, smart) på badeværelset, og sang i dansede i badet. Havde jeg brug for. Musik kan også hjælpe på humøret. 🙂
Min dejlige putter – for fanden hvor vil du altid være elsker af mig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s