The real me!

Jep – nu kommer der et meget ærligt indlæg.

Jeg vil fortælle lidt om hvad der foregår i mit liv.

Mit liv er et stort rod. Sådan føles det i hvert fald engang imellem. Der sker virkelig mange ting, og mange af de ting der foregår i øjeblikket, er mig selv der sætter dem igang. Jeg elsker de udfordringer og de ting jeg sætter igang. Det er med til at gøre noget for mig selv.
Men nogle af de ting der sker, kan jeg ikke styre. For eksempel, en dag som idag. Jeg sidder i min lejlighed og har en fuldstændig off dag. Jeg skal intet, har ingen planer – og det er tiltrængt! Men de dage har også en tendens til at gøre mig fuldstændig moody. Jeg tænker, og reflektere, og tænker osv. Jeg tænker på hvad min fremtid vil bringe. Jeg tænker på hvad min fortid har gjort for mig/imod mig (ja kommer an på hvordan man ser på verden). Jeg tænker på hvad der skal gøres for at jeg kan leve med mit tab. Jeg tænker på hvor glad jeg er for min mor er i live! Jeg tænker på hvor taknemlig jeg er over at have vigtige og fantastiske venner/veninder og familie i mit liv. Jeg tænker over hvor meget jeg savner at have en at kramme med. Jeg tænker over ALT! Og det er pisse hårdt. Det sætter gang i en masse følelser. Det sætter gang i hele tudeturen all over again! Og jeg kan bare ikke styre det. Jeg skal føle, jeg skal reagere og jeg skal lade mig selv mærke hvad der sker. Og det gør JEG!

Mange af de ting der skal ske, er kæmpe skridt i mit liv.

Jeg skal ud at rejse! For fanden – havde aldrig troet jeg ville stå i en situation hvor jeg ville smide ALT hvad jeg har og ejer, og så bare tage afsted. Men jeg gør det fandme! Til december drager jeg ud i verden – mere præcist Canada. Jeg skal gøre alle de ting jeg vil, lære alle de ting jeg synes jeg mangler at lære og mere til. Jeg har sagt min lejlighed op, jeg har sagt mit job op og jeg er ved at søge visa – DET SKER!
Jeg har altid været typen med en sikker base, en solid plan for fremtiden, altid vidst hvad jeg ville, altid haft et mål – min comfort zone.
Min psykolog sagde noget meget klogt til mig (har de en tendens til at gøre :P) – Maria, du røg ud af din comfort zone da Jonas døde.

Ganske rigtigt. Alt blev ødelagt. Mine planer for fremtiden (det var jo fælles planer med Jonas), mine muligheder, de børn vi skulle have, den sikre base vi havde fælles, det hus vi ønskede os at købe, den FREMTID vi havde SAMMEN – PUF og så var det væk. I løbet af ingen tid.

Ja – det er sku ikke nogen hemmelighed, at mit liv har ændret sig noget så drastisk. Kan sku ikke altid følge med.

Og ja, jeg prøver at se positiv på livet, jeg prøver at se fremad. Men for helvede, jeg må sku også gerne se tilbage og på det jeg gerne ville have opnået sammen med Jonas. For det VAR en del af mit liv. Det var og er stadig en kæmpe del af mig, mit liv med Jonas. Vi nåede at være sammen i 5 år og 2,5 måned. Det er i min verden, ret længe! Det var ham jeg skulle leve resten af mit liv med. Min soulmate.

Når det er sagt – så ved jeg også at fremtiden bringer mig en masse fede oplevelser, en masse nye bekendtskaber og en kæmpe udvikling for mig. Alt jeg foretager mig er fordi JEG vil. Det er fordi JEG skal videre, JEG skal lære at leve med tabet og savnet.

Jeg må gerne!

Det blev et meget personligt indlæg om alle de mærkelige ting der foregår i mit hoved nogle gange. Men ja, vi er vel bare mennesker alle sammen.

Jeg vil ikke have medlidenhed eller folk der har ondt af mig, jeg ønsker bare at dele lidt af en hverdag der ikke ligefrem er nem.

Fordi han til evig tid vil være med mig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s