Fantastisk dag

I tirsdags mødtes jeg med en af mine rigtig gode kammerater. 

Jeg er i øjeblikket i Århus da min mor er indlagt. Det indlæg skrives lidt senere. 
Men da jeg er i Århus er jeg tættere på en af mine aller bedste venner. Han bor nemlig i nærheden af Aalborg. 
Vi havde derfor aftalt at mødes og spise noget aftensmad sammen. 
Vi mødtes i tirsdags, hvor han hentede mig. Da vi ikke er mega kendt i Århus nogen af os, kom vi lidt på sightseeing. ;-( Det var meget sjovt. Vi fandt da trods alt ned til åen og fandt en lille cafe. Cafe ziggy. Et rigtigt lækkert lille sted. Meget mørkt sted faktisk, men rigtig fint. 
Jeg fik en ziggy burger og en belgisk vaffel til dessert. Godt nok lækker mad. Selve betjeningen var dog ikke helt heldig, vores tjener var lidt forvirret. Hun var meget sød, men der var rigtig mange mennesker og det gik lidt galt med vores bestilling. Men vi fik da trods alt vores mad og det smagte dejligt!

Det ligger lige ved åen og kunne virkelig forestille mig det ville være et fantastisk sted når solen står på sit højeste. 
Det var den mest fantastiske dag længe! Jeg har i virkelig lang tid ikke haft en glæde nede i maven. Men det havde jeg i tirsdags. Den aften var bare den bedste længe. 
Det var en aften med grin, snak om gamle dage og snak om alt og ingenting. Snak om gode dage og bare en fantastisk ven. 
Den ven får mig til at smile og bare en jeg aldrig vil miste. Har sku kendt ham i 9 år fandt vi ud. Det må man sige at være ægte venner, når man ikke har set hinanden i mange år og så bare ses og så er det som om man så hinanden en halv time før. Det var fantastisk. 
Da mit hovede landede på hovedpuden, smilede jeg i hele hovedet og havde en glæde i maven. 
Tak!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s