Skodsborg og årsdag!

Så kommer der lidt fra overraskelse fra min kæreste. Det var simpelthen fantastisk. Jeg blev overrasket og virkelig rørt over at han fandt på at tage et sted hen så længe. Vi har sku også brug for det engang imellem.

Vi kørte til Skodsborg og fik et værelse og var klar til at tage ned i spaen. Vi brugte aftenen på at smage deres gode mad på restauranten på toppen. Virkelig lækkert. Og så gik vi ned i spaen og nød aftenen der. Det var luksus. Resten af dagen gik på afslapning og en tur ned i cafeen og fik en kop kaffe. 🙂 
Fredag skulle Jonas til Rigshospitalet til tjek. Vi tog ind til Fisketorvet og spiste frokost først. Vi tog bussen fra Rigshospitalet til Nørreport og gik ned af strøget til Tivoli. Jeg ville gerne prøve fiskespa og det fandt vi på vejen lige ved Jorks passage. Det er godt nok spøjst. Det kilder virkelig meget. Men er samtidig sindssygt rart. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har gjort det. 
I Tivoli nød vi deres jule opsætning. Der er virkelig flot i julen, især når det bliver mørkt. Så dejligt. Vi spiste derinde og tog hjem til hotelværelset og lavede absolut ingenting! Afslapning. 
Lørdag lavede vi absolut intet! Vi var i spa, sov til middag og slappede fuldstændig af. 
Vi valgte at se om der var nogle restauranter i selve Skodsborg vi kunne prøve og fandt en der så virkelig lækker ud. Den hedder GOSP – og vi fandt ud af at det er en forkortelse af Godt Spisested. Det er da virkelig godt tænkt. 🙂 Tag et kig på deres hjemmeside, det er simpelthen et lækkert sted: Restaurant GOSP.
Vi fik fint tøj på og følte os virkelig godt tilpas. Det var så hyggeligt. Det var et galleri kombineret med restaurant, og vi følte os straks virkelig godt tilpas. Som om man blev omfavnet af stedet. Bedste anmeldelse herfra. Tjenerne var virkelig dygtige og søde, og hjalp endnu mere på den hyggelige og hjemlige stemning. 🙂
Søndag gik på morgenbuffet og afslapning og en stille og rolig tur hjem. Vi havde nydt hver eneste dag så meget. 
Tænk at han efter 5 år stadig overrasker mig. Jeg føler mig utroligt heldig, selvom man til dagligt ofte kan føle sig meget almindelig.

Dagen efter d. 23. december gik turen til Samsø. Det laver jeg et andet indlæg om. 🙂
Der kommer lige lidt billeder fra turen. 🙂

Hotel værelset. Det var simpelthen så lækkert.
På vej hen til Tivoli gik vi forbi en fiskespa.
Vi var en tur i Tivoli. Her er der lidt billeder. 🙂
Jep, billedet er dårligt taget. Min kæreste er ikke den bedste fotograf. 😉
 Vi spiste som sagt på Restaurant Gosp sidste aften. 
Det blev til rent hygge om aftenen inden vi tog hjem søndag
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s