Bagud!

Jeg er så langt bagud med blogningen. Det er forfærdeligt. Har så mange ting jeg skal have fortalt om. Men det er som om tiden bare løber af sted. Må se om de næste par dage ikke giver lidt plads til bloggen. 🙂

Har haft en dag med absolut INGENTING. Min kæreste har været skidt tilpas og har sovet det meste af dagen. Det betyder at jeg har set Gossip Girl stort set hele dagen og bare spist mig tyk i osterejer og min yndlings chokolade. Jep, jeg ved det – man bliver tyk af det, men det feder vel først imorgen? 😉

God lørdag aften.

Jeg skal nok få indhentet det. 🙂

Glædelig 14. december 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s