Masser af ting sker

Puha. Der sker mange ting.

Jeg har hele tiden skulle aflevere min bachelor opgave her d. 10/12, men da der sker så mange ting i mit hoved med alting, så har jeg fået den udsat til maj måned 2014.

Det er en kæmpe lettelse at jeg nu kan trække vejret og ikke have det skidt.

Nogle gange når man er for presset, må man lytte til sin krop og tage en beslutning derfra.
Jeg besluttede at det var det bedste at udskyde opgaven, da jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre, og havde det bare skidt.

Jeg har det så godt nu. Nu kan jeg koncentrere mig om at skrive opgaven og holde jul. 🙂

Min kæreste og jeg var igår ude at handle lidt ind til hans fødselsdag i starten af december, og julegaver. Vi mangler kun 3 gaver, og den ene ved vi godt hvad vi skal købe. Det er dejligt. Men det var en ret lang dag igår.

Vi startede med at spise morgenmad og derefter tage ud og handle ind. Vi var først hjemme omkring kl 16.30, og så havde vi planlagt den store hovedrengøring. Vi fik lavet halvdelen af rengøringen ordnet igår, og skal have det sidste ordnet senere idag. Det bliver meget rart at få det overstået. 🙂

Nu vil jeg ordne køkken, gå i bad og ordne badeværelset.

God dag 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s