Forklaring på fravær

Hejsa. 🙂

Ja. Jeg skulle have skrevet om en super fed tur til Milano og lagt en masse skønne billeder op, men desværre blev det ikke til en tur til Milano i denne omgang.

Kort fortalt skete der det at min kæreste desværre måtte en tur med ambulance da vi landede i Kastrup lufthavn. Så vi nåede faktisk kun til parkeringspladsen ude foran lufthavnen. Der sker nogle ting i mit liv og min kærestes liv der er lidt hårde, desværre er jeg ikke helt klar til den store forklaring. Den kommer på et senere tidspunkt. I hvert fald rigtig ærgerligt vi ikke kom afsted. Det gør vi nok en anden gang! 🙂

Vi tog i stedet et smut med to overnatninger på Comwell Grand Park i Korsør. Super lækkert sted. Laver et andet indlæg om dette.

Det var bare lige for at fortælle at jeg har været fraværende for at kunne koncentrere mig om nogle andre ting.

Jeg vender stærkt tilbage.

Kisses. ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s